OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"

 


 Home

 Ziarul OTV

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact

back  
Abuz incalificabil in Romania
    Puterea inchide OTV - 12.09.2002

Consiliul National al Audiovizualului ridica licenta de emisie postului de televiziune OTV, singurul post de televiziune din Romania la care romanul de rand putea spune ce are pe suflet.

Un ziarist, Dan Diaconescu, e pus la zid de putere, de confratii din presa si televiziune, pentru simplul motiv ca avea succes si ca scapase de inregimentarea in corul laudatorilor. In Romania, orice punct de vedere contra autoritatilor se transforma in ofensa adusa autoritatii, in atentat la siguranta nationala, in antisemitism, xenofobie, in impiedicarea drumului spre NATO si Comunitatea Europeana.

Vina lui Dan Diaconescu e ca n-a putut sa-l tempereze pe CV Tudor, in acuze mai mult sau mai putin dovedite, aduse puterii. Vina lui Dan Diaconescu e ca n-a reusit sa inchida gura unui senator al Romaniei, care vorbeste liber de la orice tribuna, fie ea a Senatului Romaniei, fie a Consiliului Europei.

Vina lui Dan Diaconescu e ca mai e putin pana la alegeri si tara trebuie sa ramana linistita. Dan Diaconescu a lasat sa fie acuzata puterea intr-o emisiune live, si pentru ca Dan Diaconescu era OTV, OTV-ul a fost inchis a doua zi. In Romania, coruptia exista cata frunza si iarba, Opozitia nu poate face nimic, Opinia Publica e la inceputurile formarii, puterea nu poate fi antidemocratica pe fata, drept pentru care s-a inventat CNA, organizatia care vegheaza ca oamenii sa nu se poata exprima liber in vazul lumii.

Cu tot cu ideile lor de oameni sufocati de balcanismul si fanariotismul din tara, cu tot cu vocabularul lor redus de indignare. Dan Diaconescu Direct n-a fost o emisiune care sa placa tuturor, dar a fost o emisiune cat se poate de libera, in cea mai saraca si corupta tara din Europa.
  back

   
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro