OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"

 Home

 Oglinda

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact

back Dan Diaconescu se lupta azi in justitie pentru OTV - 18.09.2002
       
 

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis ieri sa reitereze decizia prin care a ridicat saptamana trecuta licenta audiovizuala a postului Oglinda Television S.A. (OTV).

Hotararea a fost luata cu noua voturi pentru si unul impotriva (Emanuel Valeriu), in prezenta reprezentantilor OTV. De asemenea, la sedinta CNA au participat si cativa telespectatori care in ultimele zile au creat un grup de presiune in fata sediului consiliului pentru modificarea deciziei de intrerupere a programelor OTV. Membrii CNA si-au justificat atitudinea prin numarul de sanctiuni date la adresa OTV, dar si a plangerilor penale existente la Parchet pe adresa aceluiasi post tv. Ei au facut cunoscut si faptul ca de la 8 iulie OTV se afla in afara legii, prin faptul ca statia tehnica ce le ridica semnalul pentru satelit nu este acreditata de Ministerul Comunicatiilor.

In replica, Dan Diaconescu sustine ca CNA "a repetat abuzul savarsit saptamana trecuta" si a anuntat ca OTV isi va apara cauza in justitie, aceasta urmand sa se pronunte in aceasta dimineata.
Tot pentru azi e anuntat desfasurarea in Bucuresti a unui miting de protest fata de suspendarea transmisiunilor OTV si in favoarea democratiei, organizat de diverse asociatii pe traseul Piata Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii - sediul CNA.

  back
 
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro