OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"
 Home

 Oglinda

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact

back  
Dan Diaconescu, propus de PRM pentru Consiliul Audiovizualului - 15.10.2002.
   
   

In competitie cu directorul OTV sunt Radu Teodorel, din partea grupului social-democrat si umanist si Claudiu Saftoiu, la cererea democratilor si liberalilor * Urmeaza audierile candidatilor si votul Parlamentului

Grupurile parlamentare si-au prezentat, ieri, in sedinta comuna a Birourilor Permanente ale celor doua Camere, propunerile pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului. Grupul parlamentar al PRM l-a nominalizat drept candidat pentru un post de membru plin in CNA pe Dan Diaconescu si ca supleant pe Bogdan Ghitulescu.

Potrivit presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, grupul social-democrat si umanist i-a propus pe Radu Teodorel, pentru membru plin si pe Anne Juganaru, pentru membru supleant. Grupul PD, cu sustinerea PNL, i-a propus pe Claudiu Saftoiu, ca membru plin, si pe Corneliu Stroe, ca supleant, a mai spus Vacaroiu. Propunerile au fost inaintate Comisiilor de cultura ale celor doua Camere, acestea urmand sa-i audieze pe candidati si sa intocmeasca raportul asupra propunerilor facute, dupa care plenul Parlamentului va decide prin vot.

Presedintele Senatului a mai precizat ca, in sedinta Birourilor Permanente, s-a solicitat "necesitatea unei intalniri a liderilor de grupuri, pentru a se negocia modalitatea in care vor fi sustinute diferitele propuneri care s-au facut pentru CNA". Birourile Permanente reunite au aprobat si transmiterea Raportului de activitate a CNA pe 2001 catre cele doua Comisii de specialitate.

  back

   
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro