OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"

 Home

 Ziarul OTV

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact


back

CNA da amenzi din cauza Parazitilor - 07.06.2003

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de ieri, amendarea cu cate 50 de milioane de lei a posturilor Prima TV si Atomic TV ca urmare a incalcarii prevederilor legale referitoare la difuzarea de videoclipuri sau melodii care incita la consumul de droguri.

Conform raportului de monitorizare intocmit de serviciul specializat al CNA, la emisiunea Big Brother din 3 iunie a fost invitata formatia Parazitii care a cantat patru melodii, printre care si "Bad joke".

Ora de difuzare a recitalului live sustinut de trupa in cadrul emisiunii a fost 0.35. Potrivit prevederilor Deciziei 57/2003 si Codului de autoreglementare semnat de principalele posturi TV este interzisa difuzarea videoclipurilor sau melodiilor care indeamna la consumul de droguri sau il prezinta ca o modalitate de rezolvare a problemelor de viata. Membrii CNA au votat in unanimitate amendarea postului Prima TV cu 50 de milioane de lei.

De asemenea, pentru difuzarea pe 29 mai 2003 a videoclipului aceleiasi melodii interpretate de Parazitii, membrii CNA au decis amendarea postului Atomic TV tot cu 50 de milioane de lei.

Invitata sa cante la Gala Premiilor MTV, trupa Parazitii a aparut pe scena cu un banner urias pe care era scris "Jos cenzura", aluzie la actiunile CNA.

   
 
   
back

 
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro