OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"

 Home

 Ziarul OTV

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact

back  
CNA - nemultumit de atitudinea
presedintelui Iliescu - 01.10.2002
       
   

Consiliul National al Audiovizualului se arata surprins de recentele afirmatii facute de presedintele Ion Iliescu in emisiunea Starea natiunii, cu privire la retragerea licentei postului OTV.

Faptul ca presedintele Iliescu a afirmat ca "s-a creat un precedent periculos prin retragerea licentei OTV" pune Consiliul intr-o pozitie dezavantajoasa, avand in vedere ca CNA se afla in plin proces cu numitul post de televiziune.

Membrii CNA subliniaza inca o data ca decizia lor nu a fost influentata de sesizarea primita de la institutia prezidentiala, ceea ce nu inseamna ca ea nu a fost luata in temeiul legii.

"Reamintim pe aceasta cale domnului presedinte Ion Iliescu ca institutia noastra este angajata in mai multe procese cu fostul detinator al licentei OTV, situatie in care schimbarea de atitudine a domniei sale poate induce o presiune in actul de justitie", se arata in comunicat.

Tot aici se mai spune ca este inexplicabila "lipsa oricarei reactii fata de instigarea publica la violenta impotriva membrilor CNA proferate de oficiosul PRM."

  back

   
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro